Service

Kontakt

Service

Har du ansvaret for en boligforening, boligselskab eller boligadministration? Så har du brug for en dygtig håndværker, som kan være din kontaktperson, i forbindelse med flyttelejligheder, service og vedligeholdelse.

N.P. Andersen ApS har stor erfaring med opgaven. Vi laver pt. service og vedligeholdelse for samlet set ca. 10.000 lejemål for en stribe store administrationsselskaber:

  • Cej Ejendomsadministration A/S
  • 360 North
  • Balder Danmark A/S
  • Boligkontoret Danmark
  • LEA Ejendomspartner A/S
  • KAB

Vi kender arbejdsgangene og ved, hvad der betyder noget for vores kunder. De er glade for at have en fast aftale, og at de har én dygtig kontaktperson, som får opgaverne løst hurtigt og effektivt. De sætter også stor pris på, at vi tager os af den gode dialog med den enkelte beboer.

Vi skruer naturligvis serviceaftalen sammen, så den matcher jeres behov. Service og vedligeholdelse indebærer ofte løbende reparationer af gulve, paneler, karme, køkkener, bordplader, mv. og reparationer og renovering i forbindelse med flyttelejligheder.

Vi påtager os også udbedring af skader i forbindelse med forsikringssager. Det kan f.eks. være indbrudsskader, vandskader eller røgskader. Det kan du læse mere om her

Tømrerafdeling

Morten Zacher Nielsen

60 14 95 75

Murerafdeling

Phillip Melgaard Olsen

71 75 06 68

 

Vil du vide mere?

 

Om Os

P.M.-Byg er et murer- og tømrerfirma med adresse i Låsby. Vi udfører alle former for murer- og tømreropgaver i hele Østjylland.
P for Philip, og M for Morten.

Kontakt Os

P.M.-Byg
Flensted Byvej 3A
8670 Låsby

Tømrerafdeling 60 14 95 75

Murerafdeling 71 75 06 68