Ny terrasse i Østjylland

Drømmer du om en ny terrasse, der skaber de skønneste rammer om et hyggeligt udeliv med højt til loftet med masser af frisk luft? Så kan P.M.-Byg hjælpe dig. Vi bygger træterrasser, terrasser i komposit og overdækkede terrasser over hele Østjylland, og vi glæder os til også at indfri dine terrassedrømme!

Skab et ekstra rum med en overdækket træterrasse

Med en overdækket terrasse får du en tilbygning til hus og terrasse, der føles både som et ekstra inde- og uderum. Vi står klar til at udføre opgaven, hvad  enten du ønsker at overdække din allerede eksisterende terrasse eller skal have bygget en ny overdækket terrasse. 

Ved at vælge en overdækket terrasse skaber du de bedste betingelser for at bruge en masse timer ude på terrassen, fordi den dels skærmer for solen, når den er for skarp, dels giver ly for duggen, når aftenen falder på, og dels holder terrassen tør, når der kommer sommerbyger. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge en terrasse med overdækning eller ej, så hold dig ikke tilbage med at spørge – vi deler med glæde ud af vores ekspertise. 

Vi tilbyder rådgivning om din nye terrasse

Når du skal have en ny terrasse, er der mange valg at tage stilling til. Det drejer sig om alt fra størrelsen på terrassen og placeringen i haven til design, materialevalg og farve. Vi sætter en ære i at tilbyde fyldestgørende rådgivning om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger, og vi gør meget ud af at forstå dine ønsker, så du ender med den helt rette terrasse, der passer bedst til netop dit hjem og din have.

Få et uforpligtende tilbud på din fremtidige terrasse

Hvis du skal have bygget en terrasse i Østjylland, så står vi klar til at tilbyde vores ekspertise. Hvis du har spørgsmål til vores arbejde, har brug for rådgivning eller ønsker et uforpligtende tilbud på din nye terrasse, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon: 60 14 95 75 eller mail: PMbyg@outlook.dk.

Morten Zacher Nielsen

60 14 95 75

 

Vil du vide mere?

 

Om Os

P.M.-Byg er et murer- og tømrerfirma med adresse i Låsby. Vi udfører alle former for murer- og tømreropgaver i hele Østjylland.

Kontakt Os

P.M.-Byg
Labingvej 6 ​
8462 Harlev

Telefon: 60 14 95 75